Makkelijk betalingen ontvangen

Met onze betaalformulieren kunnen jouw bezoekers eenvoudig producten op jouw website bestellen én betalen. Je bezoekers vullen hun gegevens in, vinken in het betaalformulier het gewenste product aan en betalen veilig via iDEAL. Jij ontvangt een mailtje in je mailbox dat er een bestelling is geplaatst en reeds is betaald. De betalingen worden afgehandeld door betalingsprovider mollie.nl

Micro webshop

Het betaalformulier is gekoppeld aan een productoverzicht. Hiermee heb je dus de beschikking over een micro-webshop in je website. In dit productoverzicht kan je makkelijk producten toevoegen, aanpassen en verwijderen. Elk product heeft een titel, een afbeelding, een prijs en een (kort) tekstgedeelte.

Bestelformulieren op maat

Wij ontwikkelen jouw bestel- en betaalformulier op maat. Dat betekent dat we samen met jou bekijken welke producten er in het formulier moeten worden verwerkt, welke teksten erin moeten en of het formulier uit verschillende stappen moet bestaan.

iDEAL, Creditcard en PayPal

We kunnen bij elk formulier aangeven of jouw bezoekers moeten kunnen betalen met iDEAL, Creditcard en/of PayPal. 

Mogelijkheden

De betaalformulieren zijn op heel veel verschillende manieren in te zetten. Je kan bijvoorbeeld denken aan:

  • Bestelformulieren
  • Donaties
  • Menukaarten
  • Aanmeldingen / Reserveringen

Bekijk een voorbeeld

Kosten

De kosten voor een betaalformulier is eenmalig € 500,- voor de inrichting en implementatie en € 25,- per maand voor de licentie. Daarnaast rekent mollie.nl € 0,29 per transactie.